top of page

Léto 2024 na Šumavě

Biková škola, dětské campy, camp pro holky


Vyhlížíte léto v sedle horského kola? Připravili jsme pro Vás průvodce létem 2024. Jarní a letní program bikové školy publikujeme dříve, než bychom čekali. Letos nám zima nepřála, ale tím více se chystáme na léto. Připravujeme více termínů dětských campů, camp pro holky, servis, půjčovnu elektro a enduru kol, nebo třeba novinku, jarní campy pro děti.


děti na kole
Vzpomínka z loňského léta. O čem je biková škola? O radosti z pohybu

Biková škola: Dětské campy 2024

Rozšiřujeme termíny dětských campů na celé prázdniny!

Letos rozšiřujeme dětské campy o více termínů. Campy poběží každý týden od 8.července do konce srpna. Registraci jsme právě spustili zde!


Bikové campy, tak jak jsme si je představovali pro naše děti. Zábava, která není jen dokolečka opakující se hry. Říkáme to pořád dokola, horská kola jsou jednou z nejkrásnějších (letních) aktivit, jak trávit čas s dětmi. Po úspěšném startu v létě 2022 se děti opakovaně vrací. Z toho máme velkou radost. Není lepšího učení než pokročilých bikerů. 🙂 Jak vypadaly loňské dětské campy se můžete kouknout zde.


děti jsou ready na závod na horském kole
Dovedností závody, které jsou součástí každého campu.

Campy pro děti od 5-7 let a začátečníky

Myslíme i na ty nejmenší a začátečníky. Letos máme v programu speciálně vyhrazené termíny pro děti od 5-7 let a začátečníky do 15.let. Samostatné termíny mají za cíl poskytnout začátečníkům a těm nejmenším tu nejlepší možnou péči. Termíny pro začátečníky najdete zde.


Biker na trail
Soustředěnost na jízdu

Jarní campy

Nově pro Vás připravujeme 2 termíny jarních campů pro děti 7-15 let. Termíny a více info najdete zde.

Camp pro holky

Jednou z letošních novinek v programu bikové školy je camp pro holky! Vytvořit víc prostoru pro holky na kole je náš malý velký sen. Bližší info najdete zde.


program bikové školy, léto 2024
program bikové školy 2024

Online rezervace kol

Servis, půjčovna elektrokol a enduro kol, v tom pokračujeme stále stejně. Kolo si můžete jednoduše rezervovat na e-shopu online. V rámci půjčení kola vám nabízíme naplánovanou trasu do neobjevených koutů Šumavy! 🙂

Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku, ať vám neuteče žádná novinka pro nadcházející letní sezónu.


Uvidíme se v sedle.




72 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page