top of page

Dětské denní campy

Aktualizováno: 26. 4.

Prázdninový program pro Vaše děti

ri


itg


Technika, výlety, hry na kole, překážky, dovednostní závod nebo ježdění na trailech. Každý den je jiný.


Proč jsou horská kola jedním z nejlepších sportů, který se mohou děti naučit?

Protože se od prvního kroku učí rovnováze, zlepšují fyzičku, orientaci v prostoru a koordinaci pohybů celého těla. Horská kola přináší volnost a zážitky jako žádný jiný sport. .



Proč jsme založili bikovou školu?

#bikovaskola navazuje na dlouholetou tradici naší lyžařské školy Ski Zadov. Našim cíle je, naučit děti ovládat bike. Taky si občas nevěříme a často máme strach! Ale se strachem bojujeme líp, když víme, co máme dělat. Jak držet řídítka, jak pracovat s vlastním těžištěm nebo jak zapojit během jízdy ruce? Zkrátka se řídíme heslem, kdo je připraven, není překvapen (většinou, někdy si prostě nevěří😉). Ale zábava je vždy prioritou!



Jak vypadá den na campu v bikové škole?



Technika, výlety, hry na kole, překážky, dovednostní závod nebo ježdění na trailech. Každý den je jiný.

Program začíná v mezi 8 - 9 hod. V rámci dopoledního programu trénujeme techniku v bikovém hřišti. Odpoledne je čas na hry na kole i mimo kolo nebo ježdění na trailech. Součástí celotýdenního programu je také krátký výlet na kole, dovednostní závod, "jak se starat o své kolo", výroba mapy a orientace v mapě a další.


Bikové hřiště

Místo, kde se naučíte jezdit na horském kole bezpečně. Hřiště je tvořeno uzavřenými okruhy, speciálně navržených pro začátečníky i pokročilé, děti i dospělé. Zároveň zde najdete traily a překážky pro zkušené jezdce. Na Bikovém hřišti získáte základní techniky jízdy na kole, naučíte se správně zatáčet, balanc nebo skákání/dropy různých výšek. Zábava je vždy prioritou. Začínáte v oblasti dovedností, kde pilujete správné držení a ovládání kola, dokud si nebudete dostatečně jisti, abyste mohli jezdit v terénu.


REGISTRACE

Čistá radost z jízdy, co je víc! #bikovaskola

Přihlašte vašeho bikera zde.


Naši bikovou školu najdete ve @skiarealzadov

Pro více info nás kontaktujte na info@zadov.cz nebo sledujte náš Instagram a Facebook.


97 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page