top of page

Nejlepší prázdninový program pro děti na Šumavě?

Dětské denní kempy 2024

Nejlepší prázdninový program pro děti? Kempy na kolech na Šumavě. Horská kola nejsou nikdy nuda. Nabízí unikátní spojení celého dne v přírodě, objevování, adrenalinu a zábavy.


děti na horském kole, na Šumavě
vzpomínka na loňské léto

Proč jsou kempy na horských kolech jedním z nejlepších prázdninových programů pro děti?

Pro nás je důvodem číslo jedna volnost a zážitky. Jako milovníci horských kol máme trochu zkreslený pohled, ale řekněte sami. Od prvního kroku se děti učí rovnováze, zlepšují fyzičku, orientaci v prostoru a koordinaci pohybů celého těla. Třešničkou na dortu je možnost být celý den venku, v přírodě, na Šumavě!


Šumava na horském kole, tratily ve Ski areál Zadov
odpolední jízda na trailech

Prázdninový program pro děti na Šumavě, 2024

Rozšiřujeme termíny dětských kempů na celé prázdniny!

Letos rozšiřujeme dětské campy o více termínů. Campy poběží každý týden od 8.července do konce srpna. Registraci jsme právě spustili zde! Po úspěšném startu v létě 2022 se děti opakovaně vrací. Z toho máme velkou radost. Není lepšího učení než pokročilých bikerů. 🙂 


Kempy pro děti od 5-7 let a začátečníky

Myslíme i na ty nejmenší a začátečníky. Letos máme v programu speciálně vyhrazené termíny pro děti od 5-7 let a začátečníky do 15.let. Samostatné termíny mají za cíl poskytnout začátečníkům a těm nejmenším tu nejlepší možnou péči. Termíny pro začátečníky najdete zde.


Jak vypadaly loňské dětské campy se můžete kouknout zde.


dítě na horském kole, pump track, Ski areál Zadov
soustředěnost na fotografa 😜


Proč organizujeme kempy na kolech?

#bikovaskola navazuje na dlouholetou tradici naší lyžařské školy Ski Zadov. Našim cílem je, naučit děti ovládat bike. Taky si občas nevěříme a často máme strach! Čelit strachu se dá pouze, když víme, co máme dělat. Jak držet řídítka, jak pracovat s vlastním těžištěm nebo jak zapojit během jízdy ruce? Řídíme se heslem, kdo je připraven, není překvapen (většinou, někdy si prostě nevěří😉). Samosebou, zábava je vždy prioritou!



Jak vypadá den na dětském kempu na Šumavě?



Na tratily, do lesa, na skoky, na výlet

Každý den je jiný

Každý den začínáme v 9 hod. V rámci dopoledního programu trénujeme techniku v bikovém hřišti. Odpoledne je čas na ježdění na trailech a hry na kole i mimo kolo. Součástí celotýdenního programu je také krátký výlet na kole, dovednostní závod, "jak se starat o své kolo", výroba mapy a orientace v mapě a další.


výlet na horském kole, Šumava, Zadov
výlet v okolí Zadova, v hlouby šumavských lesů 🙂

Bikové hřiště

Místo, kde se naučíte jezdit na horském kole bezpečně

Hřiště je tvořeno uzavřenými okruhy, speciálně navržených pro začátečníky i pokročilé, děti i dospělé. Zároveň zde najdete traily a překážky pro zkušené jezdce. Na Bikovém hřišti získáte základy techniky jízdy na kole, naučíte se správně zatáčet, balanc nebo skákání/dropy různých výšek. Zábava je vždy prioritou. Začínáme v oblasti dovedností, kde pilujeme správné držení a ovládání kola, poté pokračujeme v terénu.


bikové hřiště, dítě na kole, překážka
bikové hřiště

REGISTRACE

Čistá radost z jízdy, co je víc! #bikovaskola

Přihlašte vašeho bikera zde.


Naši bikovou školu najdete ve @skiarealzadov

Pro více info nás kontaktujte na info@zadov.cz nebo sledujte náš Instagram a Facebook.


111 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page