top of page

Ahoj létní sezóno

Aktualizováno: 3. 4. 2023

Po dlouholeté zkušenosti se zimní sezónou se víc a víc zaměřujeme na tu letní. Léto 22 bylo krokem dopředu. Letos chceme celý program rozšířit ještě víc.


“Zažít hory jinak", chceme sdílet dál a dál...


Duben se u nás nese v duchu odpočinku po zimní vichřici, prázdného kobylského parkoviště a spousty restů, které jsme přes zimu odsouvali. I přesto, nebo možná právě proto, je tu jaro krásné. Jaro je také přípravou na další sezónu, která už volá. Kola z půdy, uvidíme se v létě.



Letní Program

Kromě servisu, půjčovny elektro a enduru kol, připravujeme na letošní letní sezónu campy pro děti, camp pro holky nebo třeba UCI HC závod horských kol.



Dětské bikové campy rozšířené o více termínů. Registrace spuštěna


Bikové campy, tak jak jsme si je představovali pro naše děti. Zábava, která není jen dokolečka opakující se hry. Horská kola jsou jednou z nejkrásnějších (letních) aktivit, jak trávit čas s dětmi. Zábava, jejímž základem jsou dovednosti na kole, které se děti naučí během našich campů. Možností se naskýtá nepřeberné množství.


Loni jsme úspěšně začali a letos chceme navázat. Rozšiřujeme campy o více termínů. Registraci jsme právě spustili zde.


Jak vypadaly lonské campy se můžete kouknout zde.



Online rezervace kol

Servis, půjčovna elektro kol a enduro kol, v tom pokračujeme stále stejně. Kolo si můžete jednoduše rezervovat na e-shopu online.


Camp pro holky

Jednou z letošních novinek je camp pro holky! Vytvořit prostor, kde se nebude na kola koukat jen chlapskou perspektivou je malý velký sen! Bližší info a registraci spustíme během příštího týdne.



UCI HC Zadov

Zadov bude letos znovu hostit závodníky světového měřítka. 20.-21.5. května si zapiště do kalendáře. HC závod týden po SP v Nové Městě na Moravě je příslib silného závodního pole.



Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku, ať vám neuteče žádná novinka pro nadcházející letní sezónu.


Uvidíme se v sedle!


61 zobrazení0 komentářů
bottom of page